Commemoració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora amb lectura de manifest i activitats

Avui, 30 de novembre, se celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Enguany, sota el lema ‘La Cultura, font de creació i aprenentatges a la Ciutat Educadora’.

A Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró es commemora amb diverses activitats al llarg de tota la jornada, i durant els pròxims dies.

Aquest matí, en el Parc dels Estanys, s’ha fet la lectura del manifest de la diada davant d’un centenar de persones, amb l’assistència d’autoritats locals, alumnat del Centre de Formació de Persones Adultes (que han compartit les seves experiències) i representants de diversos àmbits de la població.

Tot seguit, s’ha fet una visita guiada a l’exposició “Semences vorejant l’estany” de Dolors Puigdemont, amb l’acompanyament de l’artista.

La Biblioteca Mercè Rodoreda, a les 17:30 h, ha programat el taller per a nens i nenes a partir de 5 anys, Camells de Reis Articulats a càrrec de d’Activijoc. Les places són limitades i les inscripcions s’han de fer per correu electrònic a bmr@platjadaro.com.

A la mateixa biblioteca, a partir de les 19 h, tindrà lloc el cicle Literatura en veu alta. En aquesta ocasió entorn de ‘L’Empordà: gastronomia’ i la participació de Miquel Martín, escriptor; i Olga Cercós, actriu.

L’equipament municipal també acull fins al 2 de desembre l’exposició fotogràfica “Jo de gran…”. Una visita lliure adreçada a majors de 10 anys que il·lustra la vida d’infants i joves en situació de carrer a Bobo-Dioulasso, Burkina Faso.

La mateixa mostra, produïda per NouSol ONG, es podrà visitar del 4 al 22 de desembre, a l’Espai Escoles Velles de Castell d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.