La Pista de Gel de Platja d’Aro torna a créixer en superfície

Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró es preparen per viure un altre Nadal ben farcit d’activitats per a totes les famílies.

Si aquest dissabte, 25 de novembre, es fa l’encesa de la il·luminació, el divendres 1 de desembre obrirà al públic una altra de les grans atraccions del Nadal platjarenc, i amb novetats.

La Pista de Gel 2023, ubicada a la Plaça dels Estanys, al costat del Parc d’Atraccions Pp’s Park, tornarà a créixer en superfície. Farà cinc metres quadrats més de llarg respecte de l’any 2022 i la carpa tindrà una superfície de 35 metres quadrats.

La pista serà coberta, disposarà d’una espectacular il·luminació, música i ambientació nadalenca.

La instal·lació obrirà al públic coincidint amb el primer cap de setmana de desembre i funcionarà fins al diumenge, 7 de gener.

Fins a les vacances escolars, la pista només obrirà els cap de setmana i durant el pont de la Constitució i la Puríssima (6 a 10 de desembre). A partir del 21 de desembre, obrirà cada dia. L’horari variarà en funció dels dies. Generalment, funcionarà d’11:30 a 21 h. Els dies 1, 15, 21 i 25 només obrirà a la tarda, de 16 a 21 h. I les dates del 24 i 31 de desembre i 5 de gener, tancarà a les 17 h.

Respecte de les tarifes, l’accés a la pista durant 45 minuts costarà 8 euros, inclòs el lloguer de patins i les bosses d’un sol ús per cobrir els peus. L’ús de guants és obligatori. En la mateixa pista es vendran guants a 3 euros.

Com altres anys, també existiran diferents promocions: un descompte per a grups nombrosos, fent una càrrega a Pp’s Park, i un 2×1 si visitem el Pessebre Vivent de Castell d’Aro o el parc infantil de Nadal de Platja d’Aro “El Mar dels Nens”.

Una gran festa inaugurarà la pista el 2 de desembre

Encara que la Pista de Gel obrirà portes el divendres, 1 de desembre, la inauguració institucional tindrà lloc el dissabte, 2 de desembre, a les 17 hores, amb l’actuació del Club Twirling Platja d’Aro, xocolata amb xurros gentilesa de la Xurreria Jofre, la presència de les autoritats locals i la participació d’en Xalarí i la Xalarina.

Ja queda menys per a viure un altre Nadal d’ensomni, lliscant sobre gel, al cor de Platja d’Aro.

Més novetats i el dia a dia de la Pista de Gel 2023-2024 a:

www.facebook.com/pistadegelplatjadaro o www.instagram.com/pistadegelplatjadaro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.