Un avet de 10 metres d’altura fet amb 75 avets, gran novetat d’aquest Nadal

Durant la passada matinada, s’ha dut a terme la instal·lació de l’avet natural que, enguany, presidirà el giratori que hi ha davant la Plaça de l’Ajuntament.

Es tracta de la gran novetat de Nadal 2023 platjarenc, i fa 10 metres d’alt i 5 de diàmetre en la base. La peculiaritat de l’avet és que està format per avets d’entre 1 i 2 metres cada peça. En total se n’han fet servir setanta-cinc per a vestir tota l’estructura metàl·lica que subjecta els avets.

L’avet és de l’espècie Abies nordmanniana i l’instal·la Can Jover Cultius de Sant Hilari Sacalm. Són avets que han necessitat uns 6 anys per a créixer i que es replanten immediatament amb nous avets. Els avets que formen l’avet platjarenc van començar a créixer l’any 2017.

La mateixa empresa n’instal·la a Barcelona o Venècia.

Aquest dimecres al matí, també s’han posat en marxa les feines per engalanar i il·luminar l’arbre.

La inauguració de L’Avet d’Avets i tota la il·luminació nadalenca tindrà lloc aquest dissabte, 25 de novembre, a la Plaça de l’Ajuntament. A partir de les 18 h, hi haurà música en directe. I a les 19 h, les autoritats locals presidiran la tradicional encesa dels llums.

El muntatge de tota la il·luminació s’ha allargat diverses setmanes i, en els darrers dies, ja es respira l’ambient de les Festes amb la decoració nadalenca instal·lada a molts punts dels 3 nuclis.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.