Programa número 58 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 2 de novembre a Ràdio Platja d’Aro.

El passat 2 de novembre es va emetre el programa núm. 58 de l’Associació Culturejant. Entre altres temes, us vam parlar del proper acte de l’associació: el concert de Eduardo Paniagua Trío que tindrà lloc el dissabte 18 de novembre a l’església de S’Agaró i pel que ja podeu fer reserves. Aquest trio format per Eduardo Paniagua, Wafir S. Gibril i Pedro Burruezo ens presentaran temes que reflecteixen la riquesa cultural d’al-Àndalus, com si fossin uns trobadors de l’època adaptats als nostres temps. D’altra banda, us vam proposar una visita a les exposicions conjuntes que fan la Fundació Miró i el Museu Picasso de Barcelona per celebrar l’amistat i influència mútua entre aquests dos grans artistes del segle XX. A més, vam fer un recorregut biogràfic i literari del finalista del premi Planeta d’enguany, el jove Alfonso Goizueta, autor de La sangre del padre, relat inspirat en la figura d’Alexandre el Gran. Pel que fa a les recomanacions musicals, un cop passades les fires de Girona, li arriba el torn al festival FlamenGi dedicat al flamenc, com podeu imaginar, i que comença el proper dia 10. Us animem a consultar-ne la programació i a escoltar el nostre programa! Esperem que us agradi.

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.