Compte enrere cap a Nadal amb un vídeo que promociona la màgia i les tradicions

L’endemà de Tots Sants ha començat el compte enrere cap a les festes de Nadal, i Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró l’ha activat amb l’estrena d’un espot que promociona els principals atractius que ofereix la població des de finals de novembre fins a Reis.

En el vídeo, que dura aproximadament un minut, apareix l’encant de les decoracions lluminoses; escenes del Pessebre Vivent de Castell d’Aro; la multitudinària rebuda a Melcior, Gaspar i Baltasar la Nit de Reis; grans i petits gaudint de la Pista de Gel o el Túnel de Llum i Música; o les promocions comercials amb el premi del cotxe del Gran Sorteig de Nadal com a principal reclam.

El vídeo s’acompanya d’un text explicatiu sobre com són les festes de Nadal de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró: amb milers de regals, amb llums i estels de colors, amb somriures i il·lusions, amb desitjos i emocions, amb sorpreses i esperances… i aquesta frase al final ‘Ben aviat tot recomençarà! T’hi esperem’.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.