Una castanyada popular dona el tret de sortida a 4 jornades de Festes de Tardor

Les Festes de Tardor de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró ha començat aquesta tarda a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d’Aro amb una castanyada popular, la visita de la Castanyera, màgia i gòspel. Podeu veure la castanyera repartint castanyes en aquest vídeo.

Aquest dissabte a la tarda, a Platja d’Aro, entre les 18 h i 20 h, també s’ha programat una castanyada popular, animació itinerant de Halloween i tallers familiars.

Aquest diumenge, les Festes de Tardor s’aturen a s’Agaró, a la Plaça de Sant Pol, a partir de les 17 h, amb una castanyada popular, una botifarrada (1 euro els socis i 3 euros els no socis) i animació.

Dimarts, 31 d’octubre, les activitats comencen a les 16 h a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro. Hi haurà castanyada, tallers i paradetes d’entitats, exhibició de Twirling, espectacle infantil i, una de les propostes més esperades de la nit de Halloween, el Túnel de Terror que es podrà visitar entre les 19 h i les 22 h (donació d’1 euro per entrar). També hi haurà servei de bar tota la tarda.

Finalment, l’última jornada de les Festes de Tardor es desenvoluparà a la Plaça Hipòlit Centeno de Platja d’Aro. A la tarda es faran tallers, fotoreclam, espectacle infantil i desfilada amb concurs de disfresses.

L’organització de les Festes de Tardor va a càrrec de la Comissió de Festes de Tardor, l’Ajuntament, l’Associació de la Gent Gran de la Vall d’Aro, Casino Castellarenc, Associació del Pessebre Vivent, Amics de S’Agaró – Sant Pol, Federació de Colles de Carnaval i la Comissió de Festes Urbanització Dalmau.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.