La campanya gastronòmica ‘Sopars Maridats’ arriba a Platja d’Aro

La 11a edició dels ‘Sopars Maridats’ arriba aquest divendres a la nit a Platja d’Aro, al Restaurant Aradi, amb la participació del celler de Vilamaniscle, Mas Pólit. Aquí es pot consultar el menú.

Durant la campanya -tots els divendres des del 6 d’octubre fins al 17 de novembre- hi ha un total de 12 àpats confeccionats per parelles formades per un cuiner i un cellerer, que treballen conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen el menú.

Els àpats dels ‘Sopars Maridats’ es realitzen als diferents restaurants de La Cuina de l’Empordanet, sempre amb l’acompanyament dels vins dels cellers de la DO Empordà.

‘Sopars Maridats’ s’ha convertit indubtablement en la iniciativa gastronòmica més consolidada de les que s’impulsen des del col·lectiu empordanès de restauració. Enguany, tots els assistents als diversos sopars programats s’emporten un obsequi d’Herbes de l’Empordà.

Origen dels ‘Sopars Maridats’

Aquesta campanya va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica en un sentit total, empordanesa i d’alta qualitat. També d’enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, que són els dos col·lectius que fonamenten la riquesa de la gastronomia empordanesa, així com d’aconseguir dinamitzar el sector en una època de l’any amb menys moviment turístic a la zona que a l’estiu, mobilitzant els públics locals i nacionals.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.