Novetats musicals setmana del 25 de setembre

Arrenca la tardor a RPA amb 77 nous temes a la nostre discoteca. Aquí trobareu el repàs setmanal amb molt bones entrades. Ja els teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet.

NOVETAT DESTACADA

BLACK MOONLIGHT, MARCA L’INICI DE L’ESPERAT RETORN DELS MÍTICS DURAN DURAN.
Danse Macabre, aquest és el nou àlbum de la mítica banda de pop rock d’origen britànica Duran Duran amb el que pretén recuperar el temps perdut, és un àlbum en què s’inclouen tretze cançons, tres dels quals són totalment noves, i noves versions a més dels clàssics del grup i algunes versions de cançons d’artistes com Billie Eilish, Talking Heads, The Rolling Stone i The Specials.

Es tracta del setzè àlbum de Duran Duran i s’espera que el seu llançament sigui el 27 d’octubre que ve, encara que el grup ja ha llançat al mercat el senzill Black Moonlight, una de les tres cançons noves que es trobaran a Danse Macabre.

Danse Macabre sortirà al mercat aquest proper mes d’octubre, gràcies al treball de Tape Modern per a BMG i el que sens dubte és una molt bona notícia per als fanàtics de la banda, ve amb una versió física que inclou 2 LP i CD, un catàleg de fotografies vintage de la banda obtingudes a les subhastes de Nick Rhodes, i per descomptat també es podrà trobar a la versió blu-ray. Esperem que us agradi aquest Black Moonlight.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Demi Lovato – Tell me you love me
James Blunt – All the love that i ever needed
Shakira y Fuerza Regida – El jefe
Despistaos ft. Funambulista ft. Shinova – Los dias contados
Steve Miller Band – I Don’t Mind
Ricky Martin & Christian Nodal – Fuego de Noche, Nieve de Dia
Orchestral Manoeuvres In The Dark – Slow Train
El Ultimo De La Fila – Lejos de las leyes de los hombres Versión 2023
Juriol – Cendra
Púniks – Dimonis
Smoking Bambino – Nit

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.