Programa número 55 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 21 de setembre a Ràdio Platja d’Aro.

El passat dijous 21 de setembre es va emetre el 55è programa de l’Associació Culturejant a Ràdio Platja d’Aro. A banda de parlar-vos del concert que organitzem el proper dia 30 a l’església de S’Agaró de la mà del pianista Cláudio Suzin, vam compartir la programación del Voll-Damm Jazz Festival de Barcelona i vam recordar dues figures del món de l’art amb motiu de la seva recent desaparició: el mecenes Antoni Vila Casas i l’escultor colombià Fernando Botero. A més, la Consol i la Gemma ens van fer cinc cèntims de l’exposició sobre Alphonse Mucha a Barcelona que varen visitar. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.