Programa número 54 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 7 de setembre a Ràdio Platja d’Aro.

L’Associació Culturejant reprèn les emissions a ràdio Platja d’Aro amb un programa dedicat a informar-vos dels nous actes d’aquesta tardor, com el concert del proper dia 30 a càrrec de Cláudio Suzin titulat “Del Brasil a Catalunya”. Us parlem també de novetats literàries, de la Mostra de Venezia, de la 32ena edició de Temporada Alta, del cicle “L’art en el cinema” que es projecta a CaixaFòrum Girona i de moltes coses més. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.