En marxa les inscripcions de Casa Lila pel curs 2023-2024

Fins al dilluns, 18 de setembre, estan en marxa les inscripcions per a la Casa Lila 2023-2024, que començarà el 2 d’octubre i s’acabarà el 31 de maig.

Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre de puntuació de les bases reguladores que s’articulen mitjançant l’assignació de punts a partir de diferents circumstàncies familiars.

Les inscripcions es poden fer en línia des de la seu electrònica de l’Ajuntament (aquí), omplint instància genèrica adjuntant també inscripció, normativa (aquí) i documentació requerida, degudament omplerta i signada.

Per fer-ho presencialment a la Casa Lila de Platja d’Aro (9-14 h), cal demanar cita.

Les places es confirmaran a partir del 22 de setembre en el correu electrònic de referència de cada família.

L’activitat es desenvoluparà del 2 d’octubre al 31 de maig, de dilluns a divendres (16-18.45 h) a Castell d’Aro (Casa Lila i Antic Casino) i a Platja d’Aro (Casa Lila i Masia Bas pel grup Prejuniors).

Es poden escollir els dies de la setmana que més convingui -un màxim de 4 dies- però han de ser fixes durant tot el curs. Els preus per a tot el curs són: 1 dia a la setmana: 31 euros; 2 dies 60 euros; 3 dies 90 euros; 4 dies 119 euros.

La Casa Lila és un espai lúdic, educatiu i de relació on els infants aprenen a créixer, a construir, a crear, a compartir, a relacionar-se. Uns espais de joc lliure amb racons de joc simbòlic, jocs de taula, plàstica, noves tecnologies, contes, etc. Espais dirigits on es realitzen els deures, jocs esportius, tallers d’experimentació, educació emocional, activitats per l’entorn i més. Acompanyats per monitors i monitores.

I com a novetat!

Enguany s’ofereix una nova proposta: Casa Lila i Fem+Esport Psicomotricitat. Tindrà lloc els dijous de 16 a 18.45 h, en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, i s’adreça a infants d’I3, I4 i I5.

L’activitat consistirà en la pràctica de moviment i joc espontani que permet experimentar i explorar a través del cos: jugar, saltar, manipular objectes, etc., afavorint situar-se en el món i adquirint intuïtivament els aprenentatges per desenvolupar-se. Un espai per afavorir el plaer de moure’s i expressar-se desenvolupant les destreses motrius d’expressió, comunicació i de relació, prenent consciència de si mateix i del propi cos.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.