El mapa per a protegir-se de la calor intensa ha rebut més de 6.000 visites durant l’estiu

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró, a principis d’estiu, va activar un plànol de refugis climàtics en equipaments municipals, espais d’ombra i com a mínim amb un banc, i la ubicació de les fonts públiques amb aigua de boca, per a protegir-se de la calor intensa durant els episodis de temperatures altes o extremes.

Des de l’AVP fan un balanç molt positiu de la bona acceptació ciutadana que ha tingut el servei perquè entre l’1 de juliol i el 31 d’agost ha rebut 6.022 visites.

El mapa, en total, suggereix una cinquantena de punts repartits entre els tres nuclis, a l’interior d’edificis municipals i espais a l’exterior, que ofereixen espais de descans, ombrejats, assistència i per a hidratar-se.

El mapa es pot consultar a través de la plataforma Google Maps. I cada punt s’acompanya d’una fotografia de l’espai, el nucli on es troba i la manera d’arribar-hi.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró també ha elaborat uns gràfics informatius en vuit idiomes diferents: català, espanyol, francès, anglès, alemany, ucraïnès, rus i àrab.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.