La Botiga al Carrer a Platja d’Aro d’aquest cap de setmana, endavant

L’Associació d’Empresaris de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró ha decidit continuar endavant amb la celebració de la Botiga al Carrer de Platja d’Aro, aquest cap de setmana.

La previsió del Servei de Meteorologia de Catalunya apunta a un dissabte i diumenge, 2 i 3 de setembre, entre assolellat i ennuvolat, però amb absència de pluges.

Per tant, el primer cap de setmana de setembre, com és habitual, les protagonistes tornaran a ser les parades a peu de carrer amb descomptes irresistibles així com l’ambientació musical itinerant.

Una vuitantena de comerços i establiments faran seu el centre de la població per presentar-hi moda, tendències, colors, estil i varietat a un preu immillorable.

Una oportunitat única per trobar les millors ofertes al centre comercial, a cel obert, més gran de la Costa Brava.

La Botiga al Carrer, és una iniciativa promoguda per l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (ADEM), creada amb l’objectiu de facilitar als comerciants la sortida de l’estoc de temporada i presentar les noves col·leccions.

Durant aquests més de 20 anys, la botiga al carrer de Platja d’Aro ha esdevingut una marca de renom, que compta amb el suport dels empresaris de la població, l’Ajuntament, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.