La Policia Marítima conjuntament amb Policia Local denuncien dos homes per la utilització d’arts prohibits per la pesca

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de Policia Marítima en coordinació amb el grup de Medi Natural de la Policia Local de Platja d’Aro van denunciar dissabte passat, 12 d’agost, dos homes, de 52 i 78 anys, per la utilització en l’embarcació d’arts propis de la pesca professional.

Els agents van tenir coneixement el dia abans, gràcies a la Policia Local, que a la zona de Cala Rovira hi havia dues embarcacions calant nanses.

Fetes les gestions, es van poder localitzar les dues embarcacions amarrades als molls de descàrrega de Front del Mar de Palamós.

L’endemà, de matinada, es va realitzar un dispositiu per tal d’intentar sorprendre’ls fent l’activitat il·legal.

En coordinació amb la Policia Local, ells des del camí de Ronda, van avisar a la Policia Marítima dels Mossos d’Esquadra quan les embarcacions aixecaven les nanses. De seguida, va adreçar-s’hi una llanxa patrullera i van sorprendre’ls in fraganti.

Les embarcacions es trobaven a Cala Rovira i davant del Cavall Bernat, a escassos 200 metres de la sorra. En el moment dels fets se’ls va intervenir tres nanses, una d’elles amb cinc daurades de grans dimensions que es van alliberar al mar. Posteriorment, es va localitzar una quarta nansa calada.

Per aquest motiu es va denunciar als dos patrons donat que està prohibida la utilització o tinença en l’embarcació d’arts, aparells o instruments propis de la pesca professional.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.