Platja d’Aro de Festa Major fins el 15 d’agost

D’aquest divendres, 11 d’agost, fins a la diada festiva del 15 d’agost, dimarts vinent, Platja d’Aro celebra la seva Festa Major amb una trentena d’activitats a l’aire lliure -especialment entorn de la Plaça del Mil·lenari i de la Plaça Major-, i gairebé totes gratuïtes.

L’agenda d’aquests cinc dies té la voluntat d’esdevenir atractiva per a tots els públics i totes les edats, on la música, l’animació infantil i la cultura popular són les grans protagonistes de la programació, dissenyada per la regidoria de Cultura i Tradicions amb la col·laboració de les entitats locals, que cada any recuperen un protagonisme més actiu en la festa, tant durant la celebració, com també prèviament, gràcies a la creació d’una comissió conjunta amb l’equip tècnic de l’Ajuntament.

Justament, la Federació de Colles de Carnaval serà la pregonera d’enguany en reconeixement a la seva trajectòria de dinamització de la celebració (un discurs que també es podrà seguir en Llenguatge de Signes en Català). Alhora diverses entitats gestionaran les barraques amb servei de bar a la Plaça del Mil·lenari: Associació de Veïns i Veïnes del Ridaura, Associació Gospel d’Aro, Associació LGTBI Baix Empordà Emporderats; Associació Espectacles, Teatre i Cinema; i Club d’Escacs Platja d’Aro.

També hi haurà el Punt Lila-Punt Segur -estrenat en l’edició de 2019-, les nits del 12, 13 i 14 d’agost (a partir de les 22 h) a la Plaça del Mil·lenari amb l’objectiu de sensibilitzar i erradicar les situacions de violència i agressions sexistes en el context de la celebració, i alhora fomentar la igualtat i la no discriminació per raó de gènere, i facilitar el gaudi d’unes diades amb llibertat i seguretat.

La Plaça del Mil·lenari serà l’escenari de les actuacions musicals de gran format: La Principal de La Bisbal, Sotrac, Orquestra Maribel, Clima, Lildami, Peix Fregit, Gospel d’Aro o Please (tribut a U2); i també de la Nit Jove amb gala final del Concurs d’Habilitats Artístiques Tu de què vas!, amb 12 finalistes que opten a 2.200 euros en guardons (1r, 2n i 3r Premi i Artista Local) amb les actuacions prèvies de dansa urbana de One Unity i els monòlegs d’ETC Teatre, i fi de festa amb DJ Kharloss Selektah.

Altres propostes són el popular Concurs de captura de síndries, l’espectacle de gran format Trolls d’Alea Teatre, el 2n Trotabars, l’espectacle Imperfecto del Mag Isaac, el concert Inèdit de clarinet i guitarra, la Cursa i Marxa Popular La Clàssica, la primera edició del Petit Mercat-Fira de jocs i joguines de segona mà, els tallers infantils simultanis de natura, horta i percussió; la festa de l’aigua salada de mar o les sardanes amb Els Rossinyolets.

Programa-FM-PdA_1-1

Programa-FM-PdA_2-end

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.