Novetats musicals setmana del 19 de juny

Aquest variable dilluns hem rebut 71 novetats a la nostre discoteca. Aquí trobareu el repàs setmanal amb molt bones entrades. Com sempre ja les podeu escoltar al 102.7 de la FM i pels nostres canals a les xarxes.

NOVETAT DESTACADA

Aquesta és la nova versió del ‘Estoy Aquí’ de Despistaos al costat de La Pegatina per celebrar el 20è aniversari de la banda.
Despistaos continuen celebrant el seu vint aniversari amb què han aprofitat per fer una gira. Després d’haver fet col·laboracions amb La La Love You amb la seva cançó ‘Estrella’ i amb Álex Ubago, tocant un dels seus temes més coneguts, ‘Gràcias’, que segur hauràs pogut escoltar a la nostre emissora, ara han reversionat la seva mític, ‘Estoy Aquí’.

Dies enrere, a Instagram, anunciaven el llançament de la versió però amb una gran incòginita. Qui acompanyaria el grup?
La Pegatina han estat els elegits per cantar aquest autèntic número 1. Com ells mateixos han anunciat a les seves xarxes socials: “Gràcies Daniela i Alejandra (filles de Dani) per aquesta portada tan xula. Quina millor manera de celebrar el 20è aniversari de les dues bandes. Us sorprendrà aquesta nova versió.

En el tema podem escoltar com els seus dos estils musicals es complementen a la perfecció, a més de veure el bon rotllo que desprèn la cançó amb què només sonar els primers acords la cama se’t comença a moure al compàs.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Donna Lewis & Nora En Pure – I love you always forever
Stevie Nicks – One more big time rock and roll star (Remaster 2023)
Pretenders – Think About You Daily
Pet Shop Boys – Suburbia club mix
Beyoncé feat Kendrick Lamar – America has a problem
David Bisbal – Ay ay ay
Ed Sheeran feat Luke Combs – Life Goes On
Alvert – Embolik
Miki Nuñez – Gelat
Stay Homas & The Tyets – La platja

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.