Programa número 49 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 1 de juny a Ràdio Platja d’Aro.

Culturejant reinicia la seva programació radiofònica! El passat 1 de juny l’Associació Culturejant va tornar a les ones de Ràdio Platja d’Aro amb un programa ben variat. D’una banda, va anunciar la celebració de la primera edició de “ConscienciArte”, una trobada de divulgació entre el món de la ciència i l’art el proper dissabte dia 10 de juny a Platja d’Aro. Va retre un sentit homenatge a Tina Turner i Antonio Gala, recentment desapareguts, i va elogiar la presentació del nou disc de Sílvia Pérez Cruz, “Toda la vida, un día”. D’altra banda, va celebrar la concessió del premi Princesa d’Astúries de les Lletres a Haruki Murakami amb un repàs per la seva vida i obra, i tampoc no van oblidar els guardonats al festival de Cannes, amb una menció especial per la pel·lícula d’Elena Martín “Creatura”. Per acabar, us vam parlar de la 43ena edició del Festival de Torroella de Montgrí, que reivindica el poder enriquidor i transformador de la cultura. No us el perdeu!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.