Novetats musicals setmana del 5 de juny

Aquest dilluns, com que la setmana passada vàrem fer festa tenim 141 novetats musicals publicades arreu del món. Nous temes que ja teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet. Bona setmana!!

NOVETAT DESTACADA

Kenny Rogers i Dolly Parton una parella mítica amb el clàssic; Tell Me That You Love Me.

Aquest passat dia 2 va sortir a la venda Life Is Like A Song, un nou recopilatori de cançons, joies no editades anteriorment i rareses llargament esperades. Kenny Rogers, que explica la història d’amor, vida, pèrdua i fe entre Rogers i la seva família; una col·lecció de cançons que eren profundament personals per al llegendari cantant de música country nord-americà.

Es tracta d´un projecte que marca el primer àlbum de temàtica no nadalenca nou de Rogers en 10 anys i és l´únic que s´edita en vinil i que no és un recopilatori o reedició des del 1991.
Els enregistraments, que van ser realitzats entre 2008 i 2011, inclouen vuit cançons inèdites i covers, incloent versions del Wonderful Tonight d’Eric Clapton i At Last, que va popularitzar Etta James (tema que estarà en una versió de luxe del disc). L’àlbum també inclourà dues cançons conegudes anteriorment, el seu duet amb Dolly Parton, Tell Me That You Love Me, i Goodbye, escrita per un bon amic i col·laborador freqüent, Lionel Richie, totes dues llançades el 2009, però mai en format digital.
Després d’una trajectòria que va abastar els gèneres del jazz, rock, country i pop, Rogers, tres vegades guanyador del Grammy i 18 American Music Awards, va morir el 2020 als 81 anys per causes naturals al seu domicili de Sandy Springs, a l’estat de Geòrgia, on rebia cures pal·liatives.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Kelly Clarkson & Steve Martin – I hate love
Mikel Erentxun – A la luz de las farolas
Nil Moliner – Mezcalito
The Weeknd , Playboi Carti & Madonna – Popular
Pablo Alborán Feat CKay & Leo Rizzi – 4U
Enrique Bunbury – Nuestros mundos no obedecen a tus mapas
Demi Lovato- Cool for the summer
Dua Lipa – Dance the night
OneRepublic – Runaway
Taylor Swift feat Ice Spice – Karma
Alice Cooper – School’s Out
Xavi Ribó – Mirades secretes
Lluc – Que fas avui
Miquel Moya – Junts a la deriva
NU – Com m’agrada
Elisabeth Borne – Vull Estar Amb Tu

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Que tingueu una càlida i primaveral setmana!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.