Més de 3 milions d’euros i 6.765 pernoctacions: impacte econòmic del 3r Triatló 140.6 INN

L’esdeveniment va tenir lloc el cap de setmana del 13 i 14 de maig

L’Ajuntament avui ha informat de l’impacte econòmic de la 3a edició del Triatló 140.6 INN, que es va celebrar el segon cap de setmana de maig amb la participació de 1.450 esportistes.

L’estudi de balanç que ha fet l’organització estima que, a banda dels 1.450 participants, l’esdeveniment va mobilitzar un mínim de 1.400 acompanyants i 500 persones treballant-hi. També es van contractar 39 empreses.

El 78% dels assistents i treballadors van fer estada en establiments del municipi i un 90% van fer una despesa d’entre 400 i 800 euros, segons les dades facilitades pel consistori.

L’impacte de l’esdeveniment en els mitjans de comunicació es valora en 150.000 euros i a les xarxes socials i internet en 200.000 euros.

La 3a edició del Triatló 140.6 INN, que s’ha convertit en la prova de referència del Triatló a la província de Girona, ha aplegat un 40% de participants d’altres països, un 40% de la resta de l’estat i un 20% de Catalunya. La darrera edició ha presentat força novetats com l’ampliació de les proves a tot el cap de setmana i la incorporació de noves modalitats.

Un esdeveniment que no deixa ningú indiferent

D’altra banda, a través de les xarxes socials, diverses persones van expressar el seu malestar per les restriccions en la mobilitat, especialment dins l’eix comercial, durant tot el cap de setmana. En la gran majoria dels comentaris no es qüestionava la celebració d’esdeveniments d’aquesta magnitud, però es plantejava la idoneïtat de traslladar-los en un altre espai de la població per a minimitzar les afectacions.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.