Programa número 47 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 6 d’abril a Ràdio Platja d’Aro.

En el darrer programa de l’Associació Culturejant, emès el passat dijous 6 d’abril, us vam parlar de diversos festivals que tindran lloc al llarg de la primavera i l’estiu a la Vall d’Aro, com ara el Festival Spring & Swing, el nou Idílic Festival o la propera edició dels Concerts d’Aro, que dedica aquesta edició al piano. Vam tenir també un record per al recentment desaparegut compositor japonès Ryuichi Sakamoto, que ens ha deixat bandes sonores inoblidables. Us vam recomanar l’exposició de Caixafòrum Girona “Talking Brains”, dedicada al cervell i l’aprenentatge de llengües i, com no podia ser d’altra manera, us vam recordar l’acte que tenim programat per al proper 22 d’abril: Flors de Malura, un espectacle multidisciplinari inspirat en l’obra de Mercè Rodoreda. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.