Un home mor a s’Agaró en caure d’un arbre que podava a 10 metres d’altura

El treballador tenia 37 anys

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols han rebut l’avís aquest migdia per adreçar-se fins a l’Avinguda Església de la Urbanització Sa Gavina de S’Agaró  on un treballador hauria patit un accident.

Eren tres quarts d’una del migdia quan, per causes que ara s’investiguen, un treballador de 37 anys que es trobava fent treballs de poda, ha caigut d’un arbre des d’una altura aproximada de 10 metres.

Al lloc dels fets s’hi han traslladat diverses patrulles de Seguretat Ciutadana i d’Investigació de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols, dotacions dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques.

Tot i que els serveis mèdics li han intentat salvar la vida practicant maniobres de reanimació, l’home ha mort.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols i del Departament d’Empresa i Treball d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.