Detingut un home com a autor d’un robatori amb força de dues bicicletes

Les bicicletes es trobaven en el pati d’un habitatge de Platja d’Aro i el lladre va ser captat per les càmeres de videovigilància de la casa

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro va detenir un home com a autor del robatori amb força de dues bicicletes al nucli de Platja d’Aro.

Els fets van passar dissabte passat, 25 de febrer, cap a les 08:15 hores, quan un veí de Platja d’Aro va alertar la policia que li havien sostret del pati de casa seva dues bicicletes. La mateixa persona va informar que disposava de càmeres de seguretat que haurien captat l’autor del robatori.

De seguida es van adreçar al lloc diverses dotacions policials per cercar l’individu d’acord amb la informació facilitada pel requeridor. A pocs metres de l’immoble es va poder localitzar un home que corresponia amb la descripció facilitada i que portava una bicicleta.

Després de fer les comprovacions pertinents es va poder comprovar que l’individu identificat havia estat l’autor del robatori amb força.

De fet, en les gravacions facilitades pel propietari de les bicicletes, es va observar amb total nitidesa com l’autor del robatori saltava la tanca perimetral per a accedir al pati de l’habitatge, s’acostava al porxo de la mateixa i agafava les bicicletes.

El lladre, de 22 anys i d’origen georgià, va ser detingut per un delicte de robatori amb força. A part, li constaven dos antecedents previs per delictes de la mateixa naturalesa i s’està investigant per si podria ser el responsable d’altres robatoris al municipi.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.