Exalumnes comparteixen la seva experiència acadèmica i laboral a l’Institut Ridaura

‘I Ara Què? és un projecte d’orientació i motivació acadèmica que pretén ajudar, als i les joves de 4t d’ESO de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro, en l’elecció del seu futur acadèmic/professional

Antics alumnes de l’Institut Ridaura de diferents perfils han explicat la seva experiència en els 125 alumnes de 4t d’ESO, que participen en el projecte ‘I Ara Què’ d’orientació acadèmica i laboral. En funció del seu interès (Cicles formatius o Batxillerat i Batxibac), els i les alumnes han assistit a la sessió dirigida en el seu perfil.

Deu exalumnes també són els protagonistes d’uns plafons que s’han instal·lat en el Hall de l’Institut, on els estudiants disposen d’un codi QR que enllaça amb la història i trajectòria acadèmica de cada antic alumne. Aquests plafons quedaran exposats dos cursos consecutius.

Els joves de l’Institut poden interactuar amb les experiències d’un gestor comercial, un actor, dos joves que continuen estudiant, un metge, un Policia Local, un terapeuta emocional, una pedagoga, un responsable d’equips o una artesana tèxtil.

El projecte ‘I ara Què?’ es porta fent des de fa uns 10 anys, però, amb la peculiaritat que cada any es modifiquen i s’afegeixen noves idees.

A part d’aquesta acció, des del Punt d’Informació Juvenil, servei que pertany a l’Àrea de Joventut, també ofereixen la possibilitat d’orientar acadèmicament als i les joves que tenen dubtes sobre el seu futur acadèmic demanant cita.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.