El programa Desperts de Ràdio Platja d’Aro premiat com a millor treball informatiu en ràdio

Fa pocs minuts s’ha lliurat el guardó en el marc dels Premis de Comunicació Local Carles Rahola

En el transcurs de la gala de lliurament dels XIV Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que convoquen entre la Diputació de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, s’ha reconegut el projecte ‘Desperts, de l’angoixa a l’esperança, Memòries de la Covid-19 | Castell d’Aro · Platja d’Aro · S’Agaró’ com el millor treball informatiu o divulgatiu en ràdio (Premi Miquel Diumé).

El projecte, produït transversalment entre el Col·lectiu Cultural Ràdio Platja d’Aro i diferents àrees del consistori platjarenc, va quedar finalista per tractar-se d’un ‘molt bon retrat de la pandèmia, molt ric en testimonis. I un exemple de vocació de servei d’una institució’, segons especificava el jurat els premis.

Joan Perich, Joan Girona i Dani LLoret han estat els encarregats de rebre el guardó i, Joan Perich, ha fet un petit parlament. Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, ha estat l’encarregat de lliurar-los el guardó.

‘Desperts’ competia, en la seva categoria, amb Daniel Mateu Griñó, Francesc Rabasco Roldán, Gemma Masó i Casadevall, Josep Lluís Vidal Torres, Laura Llunell i Pagès, Montserrat Rico Torres i Núria Bahí Sastre, per Focs de Blanes amb audiodescripció de Ràdio Marina. I Anna Salvadó Figueras, Maria Alsina Carmona i Miquel Curanta Girona, per El crim del casal de Palafrugell, de Ràdio Capital de l’Empordà.

A més, ‘Desperts’ també era finalista a la millor iniciativa de comunicació institucional amb Àlex Boix Salló, Carlus Gay i Puigbert i Carolina Treviño i Paisant.

Des del Col·lectiu Cultural Ràdio Platja d’Aro agraïm el premi al jurat dels Premis Rahola de Comunicació Local i a totes les persones i diferents àrees de l’Ajuntament que han contribuït a l’èxit de ‘Desperts’.

Imatges extretes de la retransmissió dels premis a Televisió de Girona. Podeu recuperar el lliurament del premi a partir del minut 58.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.