Gran participació en totes les activitats de Dijous Llarder a Platja d’Aro

Les activitats de la diada de Dijous Llarder, dia festiu a Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró, ha estat un gran èxit de participació.

El bon temps i les temperatures no massa fredes han acompanyat durant tota la jornada, que ha començat de matinada amb la despertada general a les cinc del matí.

A les dotze, membres de les colles i públic en general han omplert la Plaça de l’Ajuntament per a escoltar els manaments i el Pregó de Carnaval dels Carnestoltes 2023. Podeu recuperar el pregó aquí.

A continuació l’ambient de festa s’ha traslladat a la Plaça Major, on s’ha dut a terme l’aperitiu popular i el concurs de la Pujada del Pernil, una fita que han assolit diversos participants, algun victoriós repetidor d’altres anys.

En paral·lel, s’ha cuinat l’arrossada popular en el Palau d’Esports i Congressos que, als volts de dos quarts de tres, han degustat més de 500 comensals. L’arròs s’ha acompanyat de beguda i coca de llardons a les postres. I per a fer baixar el dinar, ball de discoteca.

La diada de Dijous Gras s’acabarà a les 18 h amb la plantada de carrosses a l’Avinguda de s’Agaró de Platja d’Aro, la primera oportunitat per a veure el treball que han fet totes les colles locals per a desfilar a les rues de carrosses i comparses dels pròxims caps de setmana.

A continuació podeu veure un vídeo-reportatge sobre el Pregó, la Pujada del Pernil i l’Arrossada Popular.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.