Més de 60 colles, 4.500 participants i 8.000 euros en premis

Aquest dissabte se celebra la Gran Rua de Carrosses i Comparses de Platja d’Aro i, diumenge, les colles del municipi desfilaran a Castell d’Aro

La Gran Rua de Carrosses i Comparses de Platja d’Aro, d’aquest dissabte, 18 de febrer, aplegarà més d’una seixantena de colles i a la vora de 4.500 participants.

A partir de les 11 h, fora de concurs i en format d’exhibició, desfilaran 10 colles. La resta ho faran a partir de les 16 h i fins ben entrat el vespre.

Totes les colles recorreran les Avingudes del Cavall Bernat i Avinguda de s’Agaró. Com és habitual, hi haurà una primera fila de cadires gratuïtes.

El lliurament de premis es farà a partir de les 23 h al Palau d’Esports i Congressos amb l’animació musical de la Fundación Ibiza.

Els guardons d’enguany, dotats globalment amb 8.000 euros, seran per als cinc primers classificats en cinc categories: Carrossa Gran, Carrossa Petita, Comparsa, Disfressa i Colles Locals; i també guardó únic per a la Millor Colla Debutant.

Més enllà de les colles procedents de diversos punts de les comarques de Girona, com Olot, Salt, Palamós, La Bisbal de l’Empordà, Calonge, Llagostera, Santa Pau, Sant Joan Les Fons, Sant Esteve d’en Bas, Caldes de Malavella, Pals, Sant Antoni de Calonge) també hi participen les 14 colles de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. A part dels respectius Carnestoltes, de Sant Feliu de Guíxols hi participaran una vintena de colles ganxones, i sis colles de Santa Cristina d’Aro.

Obrint la rua i fora de concurs, hi haurà la Banda El Caliu de Castell-Platja d’Aro i la colla del Rei i la Reina Carnestoltes d’enguany (Qui Ens Ha Enredat); i els Reis Carnestoltes dels Carnavals agermanats com Sant Feliu de Guíxols (4 Gats) i Santa Cristina d’Aro (Els Merlots).

Al llarg de la rua, també s’habilitaran espais d’atenció de la Policia Local, Protecció Civil i Punt Lila; i amb anticipació es pot sol·licitar accés a localitats per a persones amb mobilitat reduïda.

A més, diumenge, a partir de les 12 h, les colles del municipi desfilaran pel cor de Castell d’Aro.

Podeu consultar el llistat i l’ordre de les colles en la rua d’aquest dissabte aquí (tarda) i aquí (matí).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.