Una nova Oficina de Turisme més accessible a tothom i amb nous serveis

Amb les millores contínues, l’Ajuntament vol que l’equipament continuï escalant posicions dins les diferents categories de la Xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya per a consolidar-se com un referent en l’atenció i en els serveis

El compromís de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró amb l’accessibilitat per a tothom i la màxima qualitat en els serveis municipals s’ha traduït, recentment, amb la reforma integral de l’Oficina de Turisme, en els baixos de l’Ajuntament, que es va estrenar durant la campanya de Nadal.

La reforma de l’espai es va prolongar de mitjans octubre a finals de novembre. Provisionalment, durant les obres, l’assessorament al visitant es va fer des d’un Punt d’Informació provisional a la Plaça de l’Ajuntament

El projecte de reforma de l’Oficina de Turisme ha incidit en la millora del servei, l’accessibilitat i la imatge global de l’equipament.

S’han creat dos espais d’atenció al públic. Un taulell llarg pensat pel públic en general, per a oferir una atenció a peu dret, i un segon espai pensat per a persones que utilitzin cadires de rodes.

Pensat en les persones amb dificultat auditiva, hi ha un equip de bucle magnètic portàtil. Es tracta d’un dispositiu que absorbeix la veu, àudio o so i ho envia, en forma de senyals magnètics, directament als audiòfons o implants dels usuaris. L’equip els permet escoltar i mantenir la conversa amb més claredat.

Destinat a les persones cegues, l’oficina també disposa d’un mapa amb relleu i amb llenguatge braille.

S’ha creat un espai de venda de marxandatge de la població i productes de proximitat.

A l’entrada s’hi han ubicat seients d’espera i un monitor tàctil. Els visitants poden gaudir de diferents vídeos de promoció turística del municipi que es reprodueixen en un vídeo wall. Les mascotes de turisme familiar, en Xalarí i la Xalarina, donen la benvinguda als usuaris de l’Oficina de Turisme.

També s’ha habilitat una plaça d’aparcament molt a prop de l’oficina, per a consultes ràpides.

La nova Oficina de Turisme es completa amb espais de treball pel personal de l’àrea de Turisme.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.