Programa número 39 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 24 de novembre a Ràdio Platja d’Aro.

En el darrer programa de l’Associació Culturejant, emès el passat dijous 24 de novembre, trobareu una entrevista amb Pedro Burruezo, que ens parla del seu proper concert a l’església de S’Agaró el 10 de desembre i de la seva relació amb la 19a mostra de cinema espiritual de Catalunya. També us recomanem l’aclamada pel·lícula de Rodrigo Sorogoyen, As bestas, i el catàleg de Filmin dedicat als documentals sobre escriptors i escriptores rellevants, com ara Patricia Highsmith o Virginia Woolf. En el capítol dedicat a la música, destaquem l’actuació de la cantant estatunidenca Melody Gardot al Festival de Jazz de Barcelona i els concerts que aquest cap de setmana ofereix la SCCC a l’Auditori de Girona dedicats als Himnes del Cor, sense oblidar les activitats que es presenten en el marc del festival Som Cultura organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Pirineus. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.