Una cinquantena de participants en la Marxa Popular dels 20Km de Platja d’Aro

Enguany, també es recupera el recorregut de 10 quilòmetres, que s’havia suspès a causa de la pandèmia

A quarts de vuit ha començat la tradicional Marxa Popular dels 20 km de Platja d’Aro que, sota el lema ‘Tornant als orígens’, es divideix en dos recorreguts no competitius: la marxa de 10 quilòmetres i la marxa de 20 quilòmetres amb un desnivell de 319 metres.

Amb sortida i arribada en el Palau d’Esports i Congressos, la cinquantena de participants han marxat en direcció al Passeig Marítim, la Cala Rovira, l’avinguda del Cavall Bernat i Mas Maig. En aquesta zona troben el primer avituallament i el traçat continua per a Font del Gat i l’avinguda de Fanals.

En el carrer Ginesta troben la bifurcació dels dos recorreguts. Els participants de la marxa de deu quilòmetres travessen el nucli platjarenc per tornar fins al Palau d’Esports i Congressos, mentre que els participants del traçat de vint quilòmetres arriben fins a Castell d’Aro, on hi ha un segon avituallament. Després de travessar diferents espais del nucli castellarenc i, en paral·lel al Riu Ridaura, retornen a Platja d’Aro, on els espera un avituallament final i un obsequi.

Part dels diners de les inscripcions es destinaran a la fundació VIMAR, institució privada sense ànim de lucre que treballa per a totes les persones amb especials capacitats del Baix Empordà per a proporcionar-los acolliment residencial, atenció diürna i diverses accions de suport de l’autonomia a la mateixa llar.

L’activitat l’organitzen entre l’Ajuntament i l’empresa Sportmadness amb el suport de Bon Preu Esclat i la Fundació VIMAR.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.