Presentada la VolCAT Platja d’Aro 2023

Les inscripcions ja s’han obert i la segona edició VolCAT Platja d’Aro es farà els dies 4 i 5 de febrer

La prova ha estat presentada avui a l’Ajuntament amb la presència de l’alcalde, Maurici Jiménez, el regidor d’esports, Pedro Torres, i el director de la prova, Albert Balcells.

Els representants municipals han destacat el posicionament de la VolCAT a nivell internacional, fet que referma el compromís amb l’esport de Castell-Platja d’Aro, que té en el seu pla estratègic de turisme l’objectiu de portar proves de nivell internacional al municipi.

També han posat el focus en el gran volum de persones que mou una cita esportiva com aquesta, que es disputarà al febrer ajudant a desestacionalitzar la temporada turística i incentivant l’economia local i del territori.

Sobre la VolCAT 2023

La segona edició de VolCAT Platja d’Aro serà la primera prova a Espanya del calendari internacional amb punts UCI XCO, en una temporada que es preveu molt intensa. Serà també la primera cita del calendari amb punts en joc de cara als Jocs Olímpics de París 2024.

Una cita oberta a professionals i amateurs, que aprofitaran les singularitats dels nuclis de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i el seu entorn natural per plantejar dues etapes intenses, que puntuaran per separat al rànquing mundial UCI, en categoria C3.

Dues etapes en un entorn mediterrani incomparable i exigent

La VolCAT Platja d’Aro 2023 constarà de dues apassionants etapes en format Cross Country amb sortida i arribada a Castell-Platja d’Aro, amb una zona de pàdoc privilegiada i amb tots els serveis per a corredors i acompanyants.

La primera serà una etapa de 40 quilòmetres i 1.250 metres de desnivell, amb un recorregut força trencacames, amb constants pujades i baixades que propiciaran els atacs dels ciclistes favorits a adjudicar-se la victòria.

I la segona jornada afrontarà un circuit d’uns 40 quilòmetres i 700 metres de desnivell, amb més ritme i amb una sobtada pujada a mitja cursa, que posarà a prova la resistència dels participants.

A la seva primera edició ja va comptar amb ciclista de fins a 20 nacionalitats, entre els quals destaca la guanyadora del 2022, que es va proclamar campiona dels Estats Units, Savilia Blunk. Alhora, esportistes amateurs que troben en aquest tipus de carreres l’escenari ideal per gaudir plenament de la seva afició.

L’organització també destaca el compromís de la població amb l’esport.

Més informació a platjadaro.volcatbtt.com

Imatges de VolCAT Platja d’Aro

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.