Programa número 37 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 27 d’octubre a Ràdio Platja d’Aro.

No us perdeu el nostre programa d’aquesta setmana! Hem entrevistat a Martí Peraferrer perquè ens expliqués el perquè i el com de “La vida secreta de Tennessee Williams”, l’obra que representarà el proper diumenge a les 18.00 a l’Hotel Costa Brava. A més, hem recordat el 25è aniversari del museu Guggenheim Bilbao i hem celebrat el Premi Nacional de Músiques Actuals amb què ha estat guardonada Sílvia Pérez Cruz. Sense oblidar la recent celebració de la Fira del Llibre de Frankfurt, una de les més important del món. Per acabar, us proposem la pel·lícula Un año, una noche de Isaki Lacuesta. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.