El secretari d’Estat de Turisme visita Platja d’Aro

Fernando Valdés Verelst es reuneix amb el govern municipal i agents econòmics

El secretari d’Estat de Turisme del Govern d’Espanya, Fernando Valdés, visita aquest dimarts Platja d’Aro.

A la seva arribada, s’ha fet una recepció institucional a la Sala d’Actes amb la presència de diverses autoritats locals encapçalades per l’alcalde, Maurici Jiménez. Fernando Valdés ha signat el Llibre d’Honor de la Vila i ha rebut un obsequi.

A continuació, ha començat una reunió de treball amb membres del govern local.

Després de la trobada, l’alcalde que la trobada amb el secretari d’Estat de Turisme ha servit per presentar-li els projectes que està promovent la població en l’àmbit turístic com l’amabilització de l’Avinguda S’Agaró de Platja d’Aro, la conversió en zona de vianants de l’Avinguda Dr. Fleming de Platja d’Aro, la restauració del Camí de Ronda de S’Agaró i les accions previstes a l’àmbit Ridaura, com la construcció d’una passarel·la que unirà el Passeig Marítim amb Port d’Aro.

Ajuntament i Estat han parlat dels espais de finançament que existeixen, dins les convocatòries ordinàries i extraordinàries, dels fons europeus de recuperació Next Generation UE.

Els fons europeus Next Generation, a l’Estat Espanyol, s’articulen a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Des del govern de l’Estat han detallat que permetran reparar els danys provocats per la crisi de la COVID-19 i, mitjançant reformes i inversions, construir un futur més sostenible. Suposaran la recepció de 140.000 milions d’euros en transferència i crèdit en el període 2021-2026. Les inversions es focalitzen en la modernització del teixit productiu i l’Administració, impulsar la capacitat de crear llocs de feina de qualitat, augmentar la productivitat i el creixement potencial de l’economia, reduir les diferències socials i de gènere així com impulsar l’economia verda.

Tot seguit, acompanyat de les autoritats locals, el secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés, ha visitat el Passeig Marítim i s’ha trobat amb agents econòmics per donar-los a conèixer les ajudes destinades a les empreses, de les quals es poden beneficiar.

Sobre el projecte de remodelació del Passeig Marítim, l’alcalde ha detallat que en les pròximes setmanes començarà un procés de participació ciutadana per a decidir-ne el pla funcional, en la mateixa línia d’altres processos de participació que s’han creat per a la transformació d’altres espais de la població

El govern confia que l’any que ve ja es coneixerà la proposta que s’haurà d’executar. I per raons pressupostàries, s’haurà de desenvolupar per fases i en diferents anualitats.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.