Les grans estrelles de la música nacional i internacional brillen a la Costa Brava Centre

Després de dos anys amb afectacions per la pandèmia, els festivals del Baix Empordà tornen a brillar amb milers d’espectadors i grans referents actuals i de sempre

Una de les estrelles llatines més importants del moment a escala planetària, Camilo, ha tancat la seva gira europea al Baix Empordà, aquest divendres a la nit, en el Festival de Cap Roig de Calella de Palafrugell.

Camilo és un dels artistes més destacats de l’escena musical internacional que aquest estiu tenen una cita amb els festivals de la Costa Brava, però n’hi ha molts més i de diversos gèneres.

Christina Aguilera, Kool and de Gang, Simple Minds, Sebastián Yatram, Mika o Sting estan desembarcant amb els seus impressionants xous al litoral de Girona. De l’escena nacional i catalana, citar a Pablo Alboran, Raphael, Joan Manel Serrat, Stay Homas, Sopa de Cabra o Nil Moliner, que també triomfen en el calendari de concerts d’aquest 2022.

Un parell de mesos on la Costa Brava torna a ser una de les capitals mundials de la millor música i les arts, no només per la presència en els escenaris gironins dels artistes que són i han estat un fenomen a les llistes d’èxits i de vendes de tot el món, sinó també per formacions i artistes de primer nivell que omplen tots els racons de la Costa Brava del millor jazz, a les Nits de Jazz de Platja d’Aro, d’ambient de Festa Major arreu amb orquestres punteres i grups que són un caramel per a públic de totes les edats i festivals a cada vila que aposten per una programació eclèctica i diversificada, per fer dels vespres i les nits de casa nostra, el paradís per gaudir de l’estiu més glamurós i cultural.


Camilo tanca la gira europea al Baix Empordà

L’estrella internacional del nou pop llatí, Camilo, s’ha estrenat aquest divendres a la nit a l’escenari del Cap Roig Festival de Calella de Palafrugell.

L’artista ha inundat l’auditori del festival de bones vibracions amb temes del seu darrer treball discogràfic ‘Mis Manos’ (2021), com “Millones” o “Vida de Rico”, i alguns dels seus temes més recents, com “Pegao”, “NASA” o “Naturaleza”. A més, Camilo ha sorprès el públic de Cap Roig convidant la seva parella, Evaluna Montaner, a pujar a l’escenari per interpretar plegats els temes “Por primera vez” i “Machu Picchu”.

(fotos de José Irún)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.