L’Ajuntament habilita un aparcament temporal d’autocaravanes al centre de Platja d’Aro

Des de fa uns dies, aquests vehicles ja no poden estacionar-se a l’interior de l’aparcament que hi ha darrere de l’Skate Park, que en els darrers anys ha funcionat com espai d’acollida amb serveis bàsics

L’Ajuntament ha habilitat una zona d’aparcament provisional per a les autocaravanes en una parcel·la del carrer Josep Maria Vilà amb Avinguda Londres, darrere l’antic Magic Park.

Es tracta d’una mesura temporal a l’espera que comenci la construcció de la nova zona d’acollida d’autocaravanes a darrere del supermercat Esclat, a l’entrada de Platja d’Aro. L’adjudicació de l’obra i l’inici de l’obra està previst dins l’últim trimestre de l’any. L’objectiu és que la nova zona d’acollida, que gestionarà una empresa externa al consistori, a través d’una concessió del servei, estigui en marxa la Setmana Santa 2023.

Mentrestant, i per complir la nova normativa sobre càmpings, després de modificar l’ordenança municipal sobre aquesta qüestió l’any passat, ja no es permet l’estacionament de caravanes a l’interior de l’aparcament que hi ha al costat de l’Skate Park, que ha fet aquesta funció els darrers anys. L’alliberament d’aquest espai beneficiarà els veïns i veïnes del barri que ara disposen de moltes més places d’aparcament i pels usuaris i usuàries dels equipaments que hi ha al voltant del Parc dels Estanys.

Com a alternativa, l’Ajuntament ha creat l’aparcament temporal, amb una vuitantena de places i limitat a 48 hores estacionalment. A l’interior de l’aparcament, els usuaris i usuàries disposen d’una plaça amb una superfície limitada, no disposen de serveis específics per aquest col·lectiu, no poden fer-hi vida (obrir tendals, menjar a fora, treure mobiliari davant del vehicle) i només tenen permès, estrictament, l’estacionament. S’ha habilitat un punt informatiu a l’entrada de l’aparcament on una agent informa les famílies de quina activitat està permesa a l’interior. La Policia Local també fa tasques de conscienciació.

L’Ajuntament recorda que l’estacionament de caravanes, actualment, està permès a qualsevol punt de la població, però no es pot desenvolupar cap altra activitat que no sigui l’activitat d’aparcament. Un cop entri en funcionament la nova zona d’acollida de caravanes, darrere l’Esclat, també es vol limitar l’accés de les caravanes al centre de Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.