540 infants i joves ja gaudeixen de les activitats estivals de lleure i esport

L’Ajuntament ha ampliat un 20% el nombre de places i va rebre més de 600 peticions d’inscripció

Coincidint amb el primer dia de juliol, han començat tots els casals i les activitats d’estiu que organitza l’Ajuntament. És el primer estiu, dins la pandèmia, que no s’aplica cap mena de restricció, després d’un parell d’anys amb afectacions a causa de la Covid-19.

L’Ajuntament ha incrementat en un 20% el nombre de places disponibles.

Amb el barem de puntuació que regula el procés d’admissió, la regidoria d’Esports, Infància i Joventut, assegura que cap nen o nena del municipi s’ha quedat sense plaça, si la família ha presentat tota la documentació correctament dins els terminis previstos.

Un any més, l’activitat que ha tingut més demanda han estat els Casals d’Estiu de la Pineda de Riuet a Platja d’Aro i l’Institut Ridaura a Castell d’Aro. Es van convocar 320 places i va haver-hi 510 peticions d’inscripció.

Avui també han començat el Casal Esportiu, Jovestiu, Casal Tecnològic i un Curs de Premonitor/a, on la demanda també ha superat l’oferta.

En total, prop de 550 infants i joves que gaudiran durant els mesos de juliol i agost d’una àmplia i acurada oferta de propostes d’oci i lleure al costat d’un equip humà format per les Directores, Monitors/es i Premonitors/es, tots amb la titulació de monitors/es i premonitors de lleure i, la majoria de l’equip, amb experiència en l’àmbit de l’educació i el lleure educatiu, acomplint la normativa que estableix la Generalitat de Catalunya sobre el lleure i Casals d’Estiu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.