S’Agaró acull la 1a Jornada Turisme de qualitat i reptes de futur

La jornada inclou ponències, una taula rodona i intervencions de la directora general de Turisme i l’alcalde de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

A les 10 h ha començat a S’Agaró la primera edició de la jornada Turisme de qualitat i reptes de futur: idees claus cap on s’encamina el turisme del Baix Empordà.

Una jornada organitzada pel Diari de Girona i Prensa Ibérica amb el patrocini de CaixaBank i la col·laboració de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

Fins a les 13 h, s’analitzen qüestions com en quina situació es troba el sector turístic després de dos anys de pandèmia? Com s’ha accelerat la transformació del turisme a través dels canvis tecnològics? De quina manera pot evitar-se la massificació del turisme de natura? Cal apostar per un model de turisme quantitatiu, o és millor buscar una millor qualitat?

També s’aborden aspectes com l’important creixement que ha experimentat el turisme de proximitat durant els últims anys i les opcions per retenir-lo, les dificultats amb què el món de l’hostaleria s’està trobant per aconseguir treballadors aquest estiu, el paper que ha de jugar l’administració en el futur del turisme, les fortaleses encara inexplorades que té la comarca del Baix Empordà, el difícil equilibri entre la demanda i l’ús dels recursos naturals i el de les infraestructures o la sostenibilitat, que és un dels temes més destacats del programa.

La jornada ha començat amb la benvinguda de Jordi Molet, conseller delegat del Diari de Girona, i l’obertura de les sessions a càrrec de Jenny Xufré, regidora de Turisme de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Les dues ponències programades les imparteixen Javier Ibáñez, economista de CaixaBank Research; i Jaume Dulsat, vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

També es duu a terme una Taula Rodona sota el títol ‘Turisme de qualitat i reptes de futur’ amb la participació de Miquel Gotanegra, president de l’Associació de Càmpings de Girona; Esteve Guerra, president d’Empordà Turisme; Joaquim Boades, secretari general de FECASARM i moderada per Josep Callol, director de Diari de Girona.

Al migdia hi haurà la intervenció de la directora general de Turisme, Marta Domènech; i la cloenda de la jornada l’oferirà el batlle, Maurici Jiménez.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.