L’assemblea de la patronal del sector tecnològic se celebra a Platja d’Aro

És la primera vegada que l’AENTEG celebra l’assemblea fora de la ciutat de Girona

L’AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona), patronal del sector tecnològic de les comarques gironines, celebra avui a Platja d’Aro la seva assemblea anual, essent la primera vegada que aquesta se celebra fora de Girona ciutat.

Per tal d’oferir una jornada completa als associats, i facilitar el networking d’aquests amb les empreses locals i entre ells, des de l’AENTEG han organitzat tota una sèrie d’actes que s’estendran al llarg de tot el dia.

La jornada de l’assemblea 2022 de l’AENTEG ha començat a les 10 h amb una recepció institucional i de representants de les associacions locals d’empresaris a la sala d’actes de l’Ajuntament.

Tot seguit, se celebrarà una activitat de networking entre les empreses de l’AENTEG, que exposaran els seus productes i serveis, i les empreses de la zona que vulguin conèixer el què està desenvolupant i com els pot ajudar la indústria TIC gironina a les seves empreses i comerços. A continuació, es farà una sessió exclusiva dirigida a les empreses associades i un dinar.

A la tarda es durà a terme la ponència inaugural, impartida per representants de l’agència ACCIÓ de competitivitat empresarial de la Generalitat, sobre els dons Next Generation EU. El dia s’acabarà amb una nova sessió de networking.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.