33 cellers de 17 DO a la 4a Fira Rock and Wine de Platja d’Aro

L’esdeveniment se celebra aquest cap de setmana a la Plaça del Mil·lenari sota l’organització de l’Associació Catalana d’Amants del Vi 

Platja d’Aro torna a convertir-se, aquest dissabte i diumenge, 4 i 5 de juny, en l’epicentre de la cultura del vi.

Després d’un parell d’anys sense fer-se a causa de les restriccions de la pandèmia, la Fira del Vi Rock & Wine torna a celebrar-se a la plaça del Mil.lenari, de 12 h a 15 h i de 17 h a 23 h.

Un esdeveniment patrocinat per l’ajuntament i organitzat per l’Associació Catalana d’amants del vi.

Aquest any hi participen 33 cellers de 17 denominacions d’origen. També hi ha oli ecològic, licors naturals i formatges artesans.

A la fira Rock & Wine, el públic pot conèixer de prop la història dels cellers, gaudir de les seves explicacions, comprar tots els productes que elaboren i escoltar les millors cançons de rock.

A banda de les degustacions, la fira inclou diferents concerts. Aquest dissabte a les 20.30 h, està prevista l’actuació del grup Pop Fiction, amb les millors versions de rock; i diumenge a les 20 h, la formació Atòmics Leopard faran vibrar a tothom amb el millor rockabilly.

També s’ha tornat a programar un tast sensorial amb rock i auriculars, una de les activitats estrella del cap de setmana i una altra manera d’entendre el vi mitjançant les emocions. Una experiència única, molt recomanable.

A la carpa de l’organització, es poden adquirir les copes i portacopes. Els preus oscil·laran entre els 2 i 3 euros. Cada celler, al seu estand, té exposat el preu dels seus vins. N’hi haurà a partir de 2 €, en funció del tipus de vi que es vulgui degustar. Tots els vins que s’ofereixen a la fira són de gran qualitat.

L’esdeveniment també compta amb la visita de reconeguts sommeliers i professionals del vi.

La fundadora i organitzadora de la fira, Isabel Zaro, sommelier i presidenta de l’Associació Catalana d’amants del vi, vol que Rock & Wine sigui una fira plural i aperturista, on tinguin cabuda totes les denominacions d’origen i cellers, tant de Catalunya com de la resta de l’Estat.

Zaro recomana beure amb moderació, però convida a la gent a descobrir perquè el vi és cultura. I un marc incomparable com és Platja d’Aro, el centre comercial a cel obert més important de la Costa Brava, gaudint de la seva oferta comercial i tots els atractius que ofereix la població.

Isabel Zaro recorda que Rock & Wine és, sense dubte, molt més que una fira de vi!

Cellers participants:

Els cellers participants són: Celler Esclanyà – Celler Viniric – Celler Cooperativa d’Espolla –  JOC ( Jordi Oliver Conti) – Celler Entrebosc Celler Ronadelles – Celler Cal Pucolla – Celler Tomàs Cusiné – Celler Rubiò de Sòls – Ramsurt Wines – Celler Cesca Vicent – Rosendo Esteve Vins – Celler Avenc del Garraf – Can Paloma –Biopaumerà – Licors Xarrup – Pago de Cirsus.

Bodegas Ontalba – Bodegas Torrecastillo – Bodegas Silvano García – Bodegas Luzón – Bodegas Juan Gil  Bodegas Santiago Apostol – Bodegas San Dionisio.

Del Cabo Selection – Vitivinicola Fareixa – Adegas Mancas – Lagar Cañada Navarro ( Insensatos Wines)
Bodegas Borsao – Bodegas Ainzón – Bodegas Aragonesas – Vins Taberner Amado – Viticultores Mas de Torubio.

Quant a l’oferta gastronòmica, la fira compta amb Las Delicias i Formatges artesans Mas Claperol.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.