En marxa el nou sistema d’entrada i sortida a la Plaça d’Europa de Platja d’Aro

Els residents han de substituir l’antiga targeta per una de nova

Ja està en marxa el nou sistema de control d’accés i de sortida de vehicles de la Plaça d’Europa de Platja d’Aro.

Com que els treballs s’estan fent esglaonadament, de moment només estan operatius els accessos del carrer Juli Garreta. Els accessos de l’Avinguda de Castell d’Aro estan en obres. I l’accés del carrer Dr. Fleming tornarà a estar operatiu des d’aquest cap de setmana.

El nou model d’accessos inclou lectura de matrícula, Via T, més carrils per entrar i sortir de l’aparcament o pagament per matrícula, el mètode més còmode, segons l’empresa concessionària de l’aparcament, perquè permet fer el pagament a través de l’App de Saba vinculant-hi la targeta de crèdit. També han entrat en funcionament dos caixers.

La concessionària preveu que la resta d’accessos i el caixer del Dr. Fleming estiguin operatius, com a màxim, per Sant Joan.

Noves targetes de residents

Els residents/es i treballadors/es que disposin de la targeta de l’aparcament han de visitar la sala d’informació i control de l’aparcament per demanar la nova targeta. Per fer el tràmit, és indispensable entrar a l’aparcament amb el vehicle al qual correspon la targeta. No cal presentar cap documentació, només cal lliurar la targeta antiga per obtenir la nova. La gestió es podrà fer fins a final d’any, segons ens han explicat des de la mateixa empresa.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.