Novetats musicals setmana del 23 de maig

Harry Styles és el protagonista de l’entrada més destacada d’aquesta setmana. Però en tenim un total de 66 més. Aquí repassem les més importants.

NOVETAT DESTACADA

Harry Styles té diverses propietats arreu del món, però ara ens dóna la benvinguda a “Harry’s House!” Aquest és el tercer àlbum d’estudi de Styles i ha estat molt esperat des del llançament del seu últim àlbum, “Fine Line” el 2019. De fet, Styles va revelar a Better Homes and Gardens que va acabar “Harry’s House” durant la pandèmia al 2021, just abans de sortir de gira per “Fine Line”. “Em vaig adonar que aquesta sensació de la teva llar no és una cosa que s’obté d’una casa”, va afirmar Styles a BH&G. “És més una cosa interna. Te n’adones quan t’atures un minut”.

El primer senzill de “Harry’s House” va ser el melòdic però malenconiós “As It Was”, que va estar al capdavant del Billboard Hot 100 durant tres setmanes seguides després del seu llançament el 31 de març. Ara ens arriba el seu el segon senzill, “Late Night Talking”, que ha estat llançat el mateix dia que l’àlbum. Esperem que us agradi!

ALTRES NOVETATS ARRIBADES AVUI

The Black Keys – For the love of money
Sigala & Talia Mar – Stay the night
M-Clan – Para no ver el final
Nena Daconte – Despiertame Madrid
Jason Derulo – Slidin_
OneRepublic – I Ain’t Worried
Ed Sheeran feat Lil Baby – 2Step
Exili a Elba – Jimmy Fontana
Beals The Band – Jo he decidit

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.