Novetats musicals setmana del 9 de maig

Aquest dilluns 5 de maig han entrat 71 novetats a la nostre discoteca. Com cada setmana et presentem les més rellevants.

NOVETAT DESTACADA

El duet de Judit Neddermann i Ainoa Buitrago és “Com un amulet”. En paraules de la catalana, “és una cançó preciosa feta mà a mà amb una madrilenya fascinant”. Totes dues van escriure i van produir -juntament amb el músic Adri González aquest nou tema que se suma a les seves respectives discografies. En el cas de Neddermann, el duet continua la sèrie que va iniciar al costat de Pedro Guerra i el senzill “Velas“. Per a Buitrago, que va llançar el seu debut, ‘La ruta de las flores’, a finals de l’any passat, es tracta ja d’un segon single després de “A lo lejos” al mes de febrer. ‘Como un amuleto’ es caracteritza per un rasgueig de guitarra constant i dues veus molt personals els aguts de les quals es combinen en uns cors hipnòtics. Sobre aquesta melodia, minimalista i plena de sonoritat alhora, comencen a fluir les paraules. “Si ara em costa parlar, sembla mentida que només el silenci em sàpiga escoltar, quan la llum se’n va, comença el batec, respir i els passos em porten al despertar”, són els versos que inicien la cançó. Us deixem amb aquest ‘Como un Amuleto’ una delícia que cal assaborir en calma.

ALTRES NOVETATS ARRIBADES AVUI

Madonna – Into the Groove youcan dance remix
The Rolling Stones – Tumbling Dice
Rulo Y La contrabanda Feat Fito Fitipaldis – Aún queda un sitio
Luz Casal & Real filharmonica de Galicia – Te dejé marchar
Taylor Swift – This love
Lady Gaga – Hold My Hand
Alan Walker – The Drum
Miley Cyrus – Like A Prayer
PSY – That That
Justin Bieber feat Don Toliver – Honest
Robert Poch – La porta de sortida
Setembre – Sota la cendra

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.