Curs de monitors/es d’activitats poliesportives aquest estiu a Platja d’Aro

Aquest dimarts s’ha presentat a la Sala d’Actes de l’Ajuntament el Curs de monitor/a d’activitats poliesportives que es durà a terme aquest estiu a Platja d’Aro.

Els i les participants obtindran el Títol de Monitor/a d’activitats poliesportives que serveix per a treballar en activitats esportives, casals, esplais, colònies, extraescolars, animació turística, activitats esportives, entreteniment, etc. L’alumnat rebrà informació bàsica per a la conducció d’activitats esportives o poliesportives per a infants i joves menors d’edat.

L’objectiu principal del curs és formar a tots aquells/es monitors/es que volen iniciar-se o ja estan actualment portant un grup de nens/es sense titulació reglada i oferir als/les alumnes uns conceptes teoricopràctics per desenvolupar-se com a monitor/a dins d’un grup.

Curs intensiu els matins d’estiu

El curs l’organitzen les Unitats de Joventut i d’Esports del municipi i està impartit pel Consell Esportiu del Baix Empordà. La part teòrica es portarà a terme de l’1 al 31 de juliol i la part pràctica de l’1 al 31 d’agost (excepte els dies festius).

El curs teòric es durà a terme de 9 a 14 h a l’Escola Els Estanys i Palau d’Esports de Platja d’Aro. I existirà la possibilitat de realitzar el període de pràctiques a l’agost en el marc del Casal Esportiu Municipal.

Les preinscripcions obertes fins al 31 de maig

El període de preinscripcions es va obrir la setmana passada i la documentació es pot presentar fins al 31 de maig. Els requisits per matricular-s’hi són: tenir de 16 a 29 anys i disposar del certificat del graduat en ESO o equivalent en l’àmbit acadèmic en el moment de realitzar el curs. Les preinscripcions les gestiona la Unitat de Joventut, de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 19 h, en el Palau d’Esports i Congressos.

Els i les participants admesos hauran de pagar el curs (90 euros) entre l’1 i el 10 de juny. Les places són limitades i per fer-lo haurà d’haver-hi un mínim de 10 alumnes i un màxim de 20.

Es pot contactar amb la Unitat de Joventut en el telèfon fix 972 825 463, el mòbil 691 67 51 43 i el correu electrònic pij@platjadaro.com.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.