Arriba el TRADEINN 140.6INN Internacional Triathlon Platja d’Aro

Platja d’Aro és aquest cap de setmana l’epicentre dels Campionats d’Espanya de Triató LD i Aquabike LD en el TRADEINN 140.6INN International Triathlon 2022.

El muntatge de totes les infraestructures i senyalització de les afectacions viàries fa dies que està en marxa i les primeres activitats comencen aquest divendres. El dia central serà diumenge quan es disputaran les proves.

La Federació Espanyola de Triatló i TRADEINN plantegen un cap de setmana amb un intens programa d’activitats purament centrades en l’esport i que culminaran amb la prova, sobre renovats i espectaculars circuits i amb una línia i zona de meta inoblidable per a les i els esportistes participants. La sortida de les proves es donarà el diumenge a les 7 h i entorn de les 14.30 h es preveu la presència en meta dels primers triatletes. Consulteu la guia aquí.

El disseny de les novetats en els circuits de ciclisme i carrera a peu, i també transició, pel TRADEINN 140.6INN International Triathlon Platja d’Aro, Campionat d’Espanya de Triatló LD i Aquabike 2022, s’ha basat en les opinions recollides entre esportistes participants en la primera edició, potenciant la seguretat i la proximitat de les i els triatletes amb el públic en l’últim segment.

A més, tant en la innovadora fira del corredor, com en la línia de meta i carrera, es notarà la vocació de l’organització i FETRI per la innovació i la tecnologia com a elements fonamentals per a generar un espectacle que potenciï al màxim l’experiència de l’esportista. Tota la informació aquí.

El TRADEINN 140.6INN International Triathlon Platja d’Aro, Campionat d’Espanya de Triatló LD i Aquabike 2022, té la sortida prevista per a la categoria Elit masculina a les 7 h, i dos minuts després iniciaran la natació les esportistes d’Elit femenina. A les 7.05 h començaran les sortides Rolling Start per a esportistes GGEE i participants en Aquabike, amb 3.800 metres de natació per davant.

Abans de les 8 h els primers ciclistes estaran ja rodant en el circuit. 180 quilòmetres pels paisatges de la província de Girona, el Baix Empordà i també l’Alt Empordà, novetat d’enguany. Entorn de les 12 h es preveu la segona transició i l’inici de la carrera a peu per als esportistes capdavanters, i la seva arribada a meta cap a les 14.30 h.

Intensa activitat des d’aquest divendres

Els treballs de muntatge i preparació de les infraestructures necessàries per al desenvolupament del TRADEINN 140.6INN International Triathlon Platja d’Aro, Campionat d’Espanya de Triatló LD i Aquabike 2022, van començar a l’inici de la setmana.

L’activitat es multiplicarà a partir d’avui, 6 de maig, amb l’obertura de la Fira del Triatleta i l’inici de la recollida de dorsals al Palau d’Esports i Congressos de 16 a 20 h. El dissabte la Fira, amb presència de les millors marques relacionades amb l’esport i moltes activitats amb presència de triatletes professionals i estrelles de l’esport, romandrà oberta de 10 a 20 h.

L’espectacular àrea de transició s’obrirà per a rebre bicicletes i material de 16 a 19 h, i es despatxaran dorsals per a GGEE de 10 a 18 h, i per a Elit i PRO de 10 a 13 h. Durant tota la jornada, de 10 a 19 h, les i els participants disposaran de servei mecànic de bicicletes en la Plaça Europa, que continuarà obert el diumenge de 5 a 6.30 h.

Les cerimònies de lliuraments de premis es repartiran entre el diumenge 8 i el dilluns 9 de maig. A les 16.30 h del diumenge està previst el podi d’atletes Elit, amb el lliurament també de les medalles i mallots de Campiona i Campió d’Espanya de Triatló LD. La línia de meta romandrà oberta fins a les 23.15 h rebent esportistes, i el lliurament de medalles per a GGEE se celebrarà a l’interior del Palau d’Esports i Congressos el dilluns 9 a les 12 h.

La Federació Espanyola de Triatló emetrà a través dels seus canals de YouTubeTwitch la prèvia, en directe, del Campionat d’Espanya de Triatló LD i Aquabike des de l’espectacular seu del TRADEINN 140.6INN International Triathlon Platja d’Aro, amb participació de destacades i destacats esportistes tan presencialment com a través de vídeo-connexió, aquest dissabte, 7 de maig, a les 20 h.

El Campionat d’Espanya 2021 de Triatló LD 2021

Judith Corachán i Víctor Arroyo es van proclamar campions d’Espanya de Triatló LD en 2021, aconseguint la segona posició en tots dos casos en el TRADEINN 140.6INN International Triathlon Platja d’Aro. Els guanyadors de la prova van tenir caràcter internacional, imposant-se en la categoria femenina la suïssa Emma Bilham i el francès Sam Laidlaw en la masculina. El podi del Campionat d’Espanya el van completar Lucía Blanco i Ivet Farriols flanquejant a Corachán, i Roger Manyá i Jordi Montraveta al costat de Rierol.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.