25.000 dòlars en el tercer ITF Platja d’Aro 365 del mes de maig

El Club Tennis Platja d’Aro, amb dos clubs més, han creat el Circuit Costa Brava Pirineu de Girona amb tres seus a les comarques gironines

Aquest dimecres, el Club Tennis d’Aro es va desplaçar fins al Barcelona Open Banc Sabadell – 68° Trofeo Conde de Godó, que se celebra aquests dies a Barcelona, per presentar-hi la pròxima edició de l’ITF Platja d’Aro 365. I aquest migdia, els responsables del club platjarenc, l’han donat a conèixer a les comarques gironines, en el saló de sessions de la Diputació de Girona.

Imatge del Club Tennis d’Aro (Barcelona)

La demarcació de Girona serà l’epicentre del tenis femení català i estatal durant el mes de maig perquè s’hi portaran a terme, consecutivament, tres tornejos internacionals del circuit ITF, en què es podran veure competir jugadores professionals, algunes del Top 100 del rànquing de la Federació Internacional de Tennis.

El nou circuit Costa Brava Pirineu de Girona consta dels tornejos ITF Sol Gironès Ciutat de la Bisbal, ITF Platja d’Aro 365 i ITF Pola Giverola de Tossa de Mar.

De Castell-Platja d’Aro, han assistit a la presentació Xavier Ato, president del Club Tennis d’Aro, i Pedro Torres, regidor d’Esports, al costat de representants d’altres administracions i institucions.

En la seva intervenció, el diputat d’Esports, Jordi Masquef ha volgut recalcar la «capacitat organitzativa i les ganes» d’aquests clubs per portar tenis professional de qualitat a la demarcació: «Aquests tornejos són excel·lents plataformes de projecció internacional d’aquests municipis, però també de les comarques gironines».

Dues seus al Baix Empordà

El circuit arrancarà del 8 al 15 de maig a les instal·lacions del Club de Tennis la Bisbal. El torneig bisbalenc arriba a la sisena edició com a competició més important de Catalunya de tenis femení. Ha incrementat la seva dotació econòmica fins als 100.000 dòlars més l’allotjament, i s’ha situat com un dels tornejos ITF punters arreu del món.

Aquest salt qualitatiu pot afavorir enguany la presència de més tenistes de nivell en el rànquing WTA. Per aquestes dates, la majoria d’elles es troben a Europa preparant Roland Garros, que es juga sobre terra batuda, la mateixa superfície que el torneig de la Bisbal.

En aquesta edició, el torneig comptarà amb tecnologia Foxtenn, un sistema certificat pels més alts organismes del tenis mundial i que permet oferir imatges del bot real i del moment exacte en què la pilota contacta amb el terra. També s’han organitzat dues jornades paral·leles a la disputa de la competició: una sobre el tenis inclusiu (6 de maig a les 10 h) i una altra sobre la visibilització de la dona en el tennis professional (13 de maig a les 17 h).

Imatge del Club Tennis d’Aro (Girona)

25.000 dòlars a l’ITF de Platja d’Aro

Una setmana més tard (del 16 al 22 de maig), tindrà lloc l’ITF Platja d’Aro 365, que durà a terme la tercera edició al Club Tennis d’Aro sobre terra batuda. Mantindrà la dotació de l’any passat (25.000 dòlars), la mateixa categoria que tindrà l’ITF Pola Giverola de Tossa de Mar, per bé que aquest últim també hi afegeix l’allotjament. Aquest nou torneig, sobre superfície sintètica, obrirà el cicle de competicions a les comarques gironines, del 30 d’abril al 8 de maig.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.