Més d’un miler d’alumnes han participat en el FP Baix Empordà Tour Km0

Joves de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro i l’Institut Sant Feliu de Guíxols han pogut conèixer els cicles formatius que s’imparteixen a la comarca

Abans de les vacances de Setmana, més d’un miler d’alumnes del Baix Empordà han pogut tenir informació de primera de mà i diverses experiències al voltant de tots els cicles de grau mitjà i superior que s’imparteixen al Baix Empordà.

El Tour KM0 es va celebrar a cinc municipis diferents. Una de les presentacions va tenir lloc a la carpa del Guíxols Arena de Sant Feliu i el grup d’alumnes de l’Institut Ridaura de Castell d’Aro van participar en la presentació de Palamós.

Unes sessions dissenyades perquè els i les alumnes que hi van assistir poguessin escoltar, conèixer i aclarir dubtes sobre tota l’oferta de cicles formatius que poden estudiar a la comarca i quines són les sortides professionals i acadèmiques. Durant les presentacions es van fer tallers pràctics, presentacions audiovisuals, entrevistes i van compartir experiències. La iniciativa també va comptar amb la participació de professorat i autoritats.

Si voleu més informació sobre l’FPBaix Empordà, podeu visitar el web www.fpbaixemporda.com o les xarxes socials

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.