Trentè programa de l’associació Culturejant

Tot seguit podeu escoltar el trentè programa de ràdio realitzat pels membres de l’Associació Culturejant de Platja d’Aro, emès el dijous 7 d’abril de 2022, a Ràdio Platja d’Aro.

SUMARI

El passat 7 d’abril es va emetre el trentè programa de ràdio de l’Associació Culturejant. La Consol, la Gemma i la Mercè, amb la col·laboració del Sergi del Valle, us van fer un repàs dels premis més destacats de la cerimònia dels Oscar d’enguany. Us van avançar informació sobre el concert de violí i piano que han organitzat per al proper 30 d’abril, “Delícies primaverals”, sense oblidar altres propostes culturals a Caixafòrum Girona, com la conferència de Victòria Cirlot titulada “Què és el desig? L’amor i la passió en els mites”, que va servir d’excusa per parlar d’una dona extraordinària i poc coneguda encara: Hildegard von Bingen. La proposta literària de la setmana va ser el llibre de Heather Rose El museu de l’amor modern, inspirada en una performance de Marina Abramovic i, per acabar, una mica d’humor per a la Setmana Santa amb el Festival Còmic de Figueres. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.