El festival d’activitats enoturístiques a la Costa Brava,Vívid, arriba a Platja d’Aro

Aquest divendres se celebra un sopar de cuina empordanesa que organitza el col·lectiu de la Cuina de l’Empordanet

Durant l’abril, se celebren a l’Empordà esmorzars de forquilla entre vinyes, tastos en espais singulars com monestirs i fortificacions, rutes maridades entre vinyes i una plantada popular de ceps, entre altres propostes.

Aquest divendres, 8 d’abril, la vuitena edició del festival de l’enoturisme a la Costa Brava, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, arriba a Platja d’Aro amb el segon sopar del Festival de Tasts de l’Empordà, amb degustació de plats de cinc dels restaurants del reconegut col·lectiu de la Cuina de l’Empordanet maridats amb vins de sis cellers empordanesos.

El sopar es durà a terme en el Restaurant Aradi, que forma part del col·lectiu gastronòmic. El cobert costa setanta euros i encara hi ha places disponibles. Es poden comprar aquí.

Filosofia del festival Vívid

El festival de l’enoturisme a l’Empordà aposta pels objectius de desenvolupament sostenible (ODS) i la majoria d’activitats d’enguany ja apliquen criteris recollits en l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. 

Fins a l’1 de maig, la Costa Brava acull un mes sencer d’activitats enoturístiques. Una iniciativa promocional, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, que compta amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori, així com el centenar de membres que integren el Club de Màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà.

En les primeres edicions, el Vívid s’ha convertit en un dels esdeveniments enoturístics més importants que es duen a terme anualment a Catalunya. 

En les seves primeres set edicions, el festival ha registrat anualment una mitjana de 2.000 participants En les seves primeres set edicions, el festival ha registrat anualment una mitjana de 2.000 participants amb un percentatge d’ocupació al voltant del 90%. Els participants són principalment de les comarques gironines (66%) però amb un percentatge rellevant de públic barceloní (34%). Cal destacar també l’alt nivell de satisfacció dels participants en el Vívid, ja que més del 95% dels usuaris fan una valoració molt bona o bona de la seva participació en el festival.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.