10 empreses, espais i serveis públics de Castell-Platja d’Aro distingits per la seva qualitat

Aquest matí s’ha fet el lliurament dels distintius de qualitat turística en destinació (SICTED) que renova cada any el Consell Comarcal del Baix Empordà

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha lliurat, aquest matí, els distintius de qualitat turística a 69 empreses i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED). L’acte ha tingut lloc en el Parador d’Aiguablava de Begur. En l’entrega dels reconeixements hi ha estat present el regidor de Turisme de Begur, Eugeni Pibernat; el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro i el vicepresident primer i conseller comarcal de Turisme, Xavier Dilmé.

L’objectiu d’aquestes distincions és oferir el millor servei amb les millors garanties, tot perseguint la millora contínua i promovent un nivell bàsic de qualitat per a tots els serveis i recursos vinculats al turisme del Baix Empordà. Les empreses, serveis i institucions distingides pel Pla de Qualitat Turística en Destinació SICTED són anualment avaluades i renoven el seu compromís de qualitat per mitjà del compliment d’un conjunt de bones pràctiques que afecten, entre d’altres, a la gestió de les persones, l’atenció i tracte amb el client, la comunicació dels serveis, la venda de productes, la relació de proveïdors, el manteniment de les instal·lacions o la gestió mediambiental sostenible.

Aquest pla de qualitat es basa en el Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría de Estado de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias.

El SICTED s’implanta actualment a 190 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 13.000.

Les empreses i serveis públics distingits a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

En clau local, han renovat el distintiu la Platja Gran, Cala Conca i Cala Rovira, l’Oficina de Turisme i la Policia Local.

En l’àmbit privat també l’han renovat el S’Agaró Hotel, el Càmping Valldaro, l’Hotel Planamar i Administracions Saturno (a la categoria d’apartaments turístics). Dins la categoria d’Empreses de Turisme Actiu, s’ha estrenat el Costa Brava Parc Aventura.

El president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro, ha agraït la feina que s’ha fet des de l’àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà i des de les entitats i empreses de la comarca durant els últims anys. Alhora, ha posat en valor l’aposta que s’està fent al Baix Empordà per la qualitat turística i ha encoratjat a tot el sector a continuar treballant per aquesta qualitat en el territori, en aquest sentit, ha afegit que “la qualitat també vol dir que totes les persones puguin gaudir dels paisatges i establiments, per aquest motiu cal apostar per l’accessibilitat. També cal cultivar la sostenibilitat, un aspecte cada vegada més demandant pels turistes i que és la clau del futur del turisme”.

El conseller Xavier Dilmé ha posat en relleu que “des de l’àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà estem fent feina en temes d’accessibilitat i començant a treballar en la sostenibilitat, camí que hem de seguir conjuntament. Aquest any desplegarem, juntament amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, tota la marca Empordà, volem que tots els habitants de les dues comarques es creguin seva aquesta marca, el que significa i els valors que implica, entre ells, la qualitat i, en aquest sentit, animo a totes les empreses i entitats a adherir-vos a la marca”.

En acabar s’ha fet un aplaudiment i una foto de grup amb tots els assistents.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.