Últims dies per presentar obres en el 12è Concurs literari Cartes d’amor… o no!

Els i les participants han d’escriure textos en català o castellà sobre sentiments d’amor o desamor dels enamorats

Amb la primavera torna un dels concursos més antics de la Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell-Platja d’Aro.

Al voltant dels sentiments d’amor o desamor dels enamorats, l’equipament convida a escriptors i escriptores majors de 12 anys a què escriguin, en català o castellà, sobre aquesta qüestió.

La participació és individual i s’han creat 3 categories: A (de 12 a 14 anys), B (de 15 a 17 anys) i C (a partir de 18 anys). L’obra ha d’estar signada amb pseudònim i l’extensió màxima són dos fulls A4, espai interlineat 1,5, Arial 12, per una sola cara. Cada participant pot presentar com a màxim dues cartes.

💌 Últims dies per presentar les cartes

Presencialment: Les obres es podran presentar personalment a la Biblioteca en horaris d’obertura, fins al 6 d’abril. Dins un sobre tancat amb l’obra acompanyat d’un altre sobre tancat que contingui un full amb les dades personal: nom, cognom, DNI, adreça, telèfon de contacte i edat. En la part exterior dels sobres hi ha de constar: 12è Concurs literari Cartes d’amor… o no! 2022, el pseudònim i la categoria.

Per correu ordinari o missatgeria: Per correu ordinari o servei de missatgeria amb data màxima de registre de sortida de 30 de març de 2022.

Per correu electrònic: També poden presentar-se enviant un mail fins a les 23.59 h del 6 d’abril a l’adreça biblioteca@platjadaro.com fent constar en l’apartat “assumpte”: 12è Concurs literari Cartes d’amor… o no! 2022. El correu ha d’incloure dos arxius adjunts: un document en format PDF o similar que contingui la carta i un altre arxiu, on consti el pseudònim i nom de l’autor, així com la resta de dades personals: nom, cognom, DNI, adreça postal completa, telèfon de contacte i edat. En el cos del missatge s’ha de fer constar el pseudònim amb el qual es presenta l’obra.

No poden presentar-se obres premiades en altres concursos i el jurat estarà format per representants del món de les lletres i de la mateixa Biblioteca.

Les obres guanyadores seran exposades i difoses per la Biblioteca a partir del 23 d’abril, dia en el qual es farà públic el veredicte del jurat. L’organització es reserva el dret de declarar desert algun dels premis si creu que les obres presentades no reuneixen la qualitat suficient, o, tanmateix, establir algun premi d’accèssit si ho creu convenient.

🏆 900 euros en premis

El jurat concedirà a les guanyadores i guanyadors del concurs, segons les categories i les modalitats establertes, els següents premis:

Categoria A: de 12 a 14 anys
Millor carta en llengua catalana 110 €
Millor carta en llengua castellana 110 €

Categoria B: de 15 a 17 anys
Millor carta en llengua catalana 110 €
Millor carta en llengua castellana 110 €

Categoria C: a partir de 18 anys
Millor carta en llengua catalana 230 €
Millor carta en llengua castellana 230 €

Les bases del concurs poden consultar-te aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.