Vint-i-novè programa de l’associació Culturejant

Tot seguit podeu escoltar el vint-i-novè programa de ràdio realitzat pels membres de l’Associació Culturejant de Platja d’Aro, emès el dijous 24 de març de 2022, a Ràdio Platja d’Aro.

SUMARI

Aquesta setmana ens ha sortit un programa farcit de temes diferents! Hem parlat del 50è aniversari de la mítica pel·lícula El Padrino de Francis Ford Coppola, del centenari del naixement d’un dels escriptors estatunidencs més influents de la segona meitat del segle XX, Jack Kerouac i del també centenari d’un dels fotògrafs catalans més admirats, Francesc Català-Roca. Així mateix us recomanem la Passió segons Sant Joan, una de les passions més importants de J.S. Bach, que podreu veure i escoltar a l’Auditori de Girona el proper 3 d’abril, les exposicions de la pintora Lourdes Fisa i de l’escultor Josep Coll al Castell de Benedormiens i Parc dels Estanys respectivament. Per acabar, hem pensat en el públic infantil i familiar, que el proper dissabte día 26 podrà gaudir de L’ombra de Peter Pan a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro.

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.